Ana Sayfa İnegöl, İnegölspor 27 Haziran 2022 55 Görüntüleme

Vivense’nin 2023 hedefi 10 milyar TL ciro


Türkiye’nin en büyük mobilya alışveriş sitesi olan Vivense Hamzabey OSB’de bulunan deposunda yaza merhaba partisi düzenledi.

Gerçekleşen program Vivense’nin iş ortaklarının yanı sıra İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu, MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban katıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Vivense CEO’su Kemal Erol,  Vivense’nin gelecek ile alakalı hedeflerini anlattı.
2023 yılında 10 milyar TL ciro hedefleri olduğunu belirten Kemal Erol “Bu sene ilk 6 ayda ana kategorilerde %12 bir büyüme sağladık. Bu bizim için yeterli değil ama bu sene biraz kara odaklandık. Bu süreçten sonra global piyasada büyüme üzerine planlar kurgulayacağız”

HEDEF 10 MİLYAR TL CİRO
“Biz 2023 hedefimizi 10 milyon olarak koymuştuk fakat bu hedefimiz halen duruyor. Önümüzdeki sene inşallah 10 Milyar TL Vivense Türkiye olarak ciro hedefimiz var. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.  Ekonomik olarak zor bir süreçten geçmemize rağmen ekonomik olarak geleceğe inançla bakıyoruz.  Bu sene ilk 6 ayda bizim ana kategorilerde yüzde 120 bir büyümemiz var.  Bu bizim için yeterli değil ama bu sene biraz kârlara odaklandık.  Bundan sonraki yatırımlarımızı globalde büyüme üzerine kurgulayacağız. “

VİVENSE İYİ İŞ ÇIKARTIYOR
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Vivense’nin İnegöl mobilyasını dünyanın her yerine pazarladığını ve iyi bir iş çıkarttığını” söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com