Ana Sayfa İnegöl 13 Mart 2024 98 Görüntüleme

CHP’li Doğan kapı kapı geziyor


CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Alanyurt bölgesinde ve kırsal mahallelerde kapı kapı gezerek vatandaşlardan destek istedi. Sonrasında ise Mahmut Esat Bey Caddesindeki esnafı ziyaret eden Doğan, hayırlı işler dileyerek taleplerini not aldı.

Seçime sayılı günler kala partiler seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. CHP İnegöl İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, ilçenin farklı noktalarında seçim çalışmalarını sürdürdü.

CHP İnegöl İlçe Kadın Kolları ile birlikte Alanyurt bölgesinde ve kırsal mahallelerde kapı kapı gezen Doğan, vatandaşlardan destek istedi.

Ayrıca Mahmut Esat Bey caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet eden Doğan, esnafın taleplerini dinleyerek not aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com