Ana Sayfa İnegöl 13 Mart 2024 22 Görüntüleme

Alper Taban’dan o isime sert cevap


AK Parti İnegöl Belediye başkan adayı ve İnegöl Belediye başkanı Alper Taban proje lansman gecesinde isim vermeden CHP’nin İnegöl Belediye başkan adayı Ali Doğan’ı sert bir dille eleştirdi.

İnegöl Belediye başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdiği proje lansman programının son bölümünde isim vermeden CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan’ı eleştirdi.
Ali Doğan seçim çalışması kapsamında “İnegöl’ü ranta açmayacağız” afişleri ile propaganda sürecini başlatmıştı.

PROJESİ OLMAYAN SİYASİ PARTİLER
Bu ifadelere sert tepki gösteren Alper Taban yaptığı açıklamada Ali Doğan’ın ismini vermeden “Bizler 154. Yılımızda 154 projeyi sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşarken bazı projesi olmayan siyasi partilerin adaylarının öfke ve nefret kokan söylemleri ile karşılaşıyoruz. Bunlar bizi gerçekten çok üzüyor. Birileri çıkıp İnegöl’ü ranta değil halka açacağız diyorlar. Bu çok ağır bir eleştiri. Bizler geride bıraktığımız 22 yılda hiçbir ranta kapı açmadık. Peki, biz ne yaptık? Bizler Gastro İnegöl’ü İnegöl’e halkımıza açtık.  Meydanları İnegöl’e açtık.  Otoparkları ücretsiz olarak vatandaşlarımıza açtık. Hayvan pazarımızı soğuk hava depomuzu ve festivallerimizi, sosyal yardımlarımızı vatandaşlarımıza açtık.”

“RANTIN GİRMEYECEĞİ YERDİR İNEGÖL BELEDİYESİ”
Alper Taban açıklamalarını şu şekilde sürdürdü “Rantın giremeyeceği yerdir İnegöl Belediyesi. Onun için hiçbir vatandaşımızın boynunu yere eğdirecek hiçbir faaliyetin içinde olmadık. Allah’a dua ettik girdiğimiz gibi çıkmayı nasip et, bu millete boyun eğdirme dedik. Bugün tüm teşkilatımızla tertemiz bir şekilde karşınızdayız. Biz samimiyetle gayretle yenilenen kadromuzla güçlenen ekibimizle kıymetli büyüklerimizle geleceğe daha emin adımlarla yürümek istiyoruz. Sizlerinde gerek büyükşehirde gerek yerelde bizlere desteğiniz ve duanız olursa yolumuza devam etmek istiyoruz. “
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Çiftçinin yem zammı isyanı

Çiftçinin yem zammı isyanı

Tema Tasarım | Osgaka.com