Ana Sayfa İnegöl 30 Ağustos 2022 42 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir de utanmadan işsizlik var diyorlar


Türkiye sürekli artan dolar ve enflasyonla mücadele ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gerçeklerden kaçıyor. İşsizliğin sürekli arttığı gözle görülür bir gerçekken Erdoğan Türkiye’de işsizlik olduğunu belirtenlere sert ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan ekonomiye yönelik pembe tablolar çizdiği konuşmasında Türkiye’de işsizlik değil iş beğenmeme sorunu olduğunu söyledi.

“UTANMADAN SIKILMADAN İŞSİZLİK VAR DİYORLAR”

Erdoğan çok konuşulacak açıklamasında işsizlik olduğunu aktaran kişilere “Bir de utanmadan sıkılmadan ‘İşsizlik var’ diyorlar, ne işsizliği ya?” sözleriyle yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ifadelerine sosyal medya üzerinden karşılık veren Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise “Millete hakarette bugün. Ne güzel demiş Hz. Ömer; Utancı gidenin, kalbi de ölür.” notuyla o vahim konuşmayı paylaştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com