Ana Sayfa İnegöl 22 Nisan 2020 126 Görüntüleme

Ramazanda İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Verilecek


Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de corona virüs tedbirleri kapsamında geçecek. Sosyal mesafeyi ve izolasyonu sağlamak adına yardım çadırları kurulamayacağı için İnegöl Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde yardım sağlanacak.

SICAK YEMEK GÖTÜRÜLECEK
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye başkanı Alper Taban, “Öncelikle evinde yalnız yaşayan, rahatsızlığı olan, yemek yapamayacak olan ailelerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Geçmişte gerek huzurevi müdürlüğümüz gerekse de Umuteli Sosyal Yardımlaşma Derneğimiz aracılığıyla evlere sıcak yemek götürüyorduk. Bu yıl corona virüsle mücadeleden dolayı ramazan çadırları da kurulmayacağı için toplu iftarlar olmayacak. Biz, gerçekten de evinde ramazan boyunca sıcak bir yemek pişiremeyecek vatandaşların iftarlığını ve sahurluğunu onlara ulaştırmak istiyoruz. Bununla ilgili de arkadaşlarımız bir çalışma yürütüyor. İnşallah sayılar ve aileler belli olduktan sonra, ramazanın ilk gününden itibaren yemekleri ulaştırmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sis değil havamız kirli

Sis değil havamız kirli

Tema Tasarım | Osgaka.com