Ana Sayfa İnegöl 22 Nisan 2020 127 Görüntüleme

Alper Taban’dan Tek Tip Pide Önerisi


Pide gramajlarından ve çeşitlerinden dolayı vatandaşın istediği pideyi bekleyerek daha çok yığılma yaptığını ifade eden Taban, “Tek tip pide çıkarılırsa vatandaşların seçeneği olmadığı için alır ve beklemeden evine gider. Böylelikle kuyruk oluşumu engellenmiş olur” dedi.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban şu ifadeleri kullandı;

SEÇENEK ÇOK OLUNCA ALIM SÜRESİ UZUYOR
“Pide kuyruğu oluşmasındaki nedenlerden biri de farklı gramajlarda üretilen pideler. Seçenek çok olunca vatandaş da almak istediğini beklemek zorunda kalıyor ve bu da alım süresini uzatıyor. Tabi ramazan pidesi sıcak da alınmak isteniyor. Sonuç olarak kuyruklar oluşuyor. Biz konu ile alakalı fırıncılarımıza tek tip pide yapmaları yönünde öneri sunduk. Gramajlarına da tabi kendileri karar verir. Vatandaşın da seçeneği olmayınca beklemeden pideyi alır ve evine gitmiş olur. Bu şekilde kuyruklar önlenip sosyal mesafe korunabilir. Tabi yine alınan karar var fırın önlerinde pide ve tatlı satışı da yapılmayacak. Satışlar sadece dükkan içlerinde yapılacak.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com