Ana Sayfa İnegöl 17 Haziran 2019 184 Görüntüleme

Kafkasspor ’da Aydın Ungan dönemi


Kafkasspor, 2019-2020 sezonu için altyapı koordinatörü Aydin Ungan’la teknik direktör olarak anlaştı.

Süper Amatör Lig ekiplerimizden Kafkasspor’u 2019-20120 sezonunda Aydın Ungan çalıştıracak. Aydın Ungan’ın yardımcılığını Cihan Birlik, kaleci antrenörlüğünü ise Adnan Demirel yapacak.

 Kafkasspor tesislerinde yapılan imza tönreni sonrasında Kafkasspor kulüp başkanı Sabahattin Ordu Konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Uzun yıllar Kafkasspor formasını başarı ile giymiş olan, Geçtiğimiz sezon A takımda da ve Altyapımızda yıllardır başarılı çalışmalara imza atan ve camiamız tarafından sevilen bir isim olan Aydın Ungan’a takımımızı emanet ettik. Yeni sezonda genç takım ağırlıklı kadro ile mücadele etmek istiyoruz. Hocalarımıza güveniyoruz. Camiamıza ve hocalarımıza hayırlı olsun” dedi.

A Takım antrenörlüğüne getirilen Aydın Ungan ise, yeşil-beyazlı kulübün eski bir oyuncusu olduğunu ve bu kulübe hizmet etmekten onur duyduğunu belirterek kendine verilen bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için arkadaşları ile birlikte çalışacağını ifade etti.aydın ungankafkasspor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com