Ana Sayfa İnegöl 17 Haziran 2019 178 Görüntüleme

Düğün Sezonu Piyasaları Hareketlendirdi


Bahar ve yaz aylarının girişiyle başlayan düğün sezonunun ardından piyasalarda hareketlilik yaşanırken kuyumcular derneğinden uyarı geldi.

Düğün hazırlığında olan vatandaşların planlarını ertelemesine neden olan ve uzun süredir devam eden kapalı hava döneminin yavaş yavaş yerini açık havalara bırakmasıyla birlikte düğün alışverişi piyasaları da canlanmaya başladı. Düğün hazırlığında olan vatandaşların alışverişlerinden en çok rağbet gören işletmelerin başında ise düğün salonları, kuyumcular ve gelinlikçiler geliyor.

ÜRÜN KALİTESİNE BAKIN

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Kuyumcular Derneği Basın Sözcüsü Vedat Kuyumcu “Altın alırken ürün kalitesini göz önünde bulundurmak gerekir. Yaz sezonunun girmesiyle birlikte ürünlerimizdeki çeşitliliği arttırmış bulunuyoruz. Bizlerde hizmet kalitemizi yükseltmek adına sürekli arayış içindeyiz. Gerek mal kalitesi gerek hizmet kalitesi olarak İnegöl Çarşımız civar ilçe ve illere de hizmet vermektedir. Düğün dernek cemiyet yapacak vatandaşlarımızı çarşımızda ağırlamaktan ötürü ben ve esnaf arkadaşlarım büyük memnuniyet duymaktayız.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com