Ana Sayfa İnegöl 2 Mart 2024 15 Görüntüleme

İslam Memiş’ten Mart ayı için altın değerlendirmesi


Finans analisti İslam Memiş, Mart ayı için piyasalarda beklenen gelişmeleri ve değerlendirmelerini paylaştı. Gram altın, borsa, dolar, euro ve gümüş gibi önemli unsurlara yönelik tahminlerde bulunan Memiş, özellikle gram altın için üzecek bir tahminde bulundu.

Piyasalardaki genel trendlerin yukarı yönlü olduğunu belirten Memiş, borsa, döviz kurları ve altın gibi varlıklarda yükselişlerin yaşandığını ifade etti. Ancak yatırımcıların nasıl karar vermesi gerektiği konusunda da uyarılarda bulunan Memiş, belirsizliklerin olduğunu vurguladı. Borsa İstanbul’un mevcut durumunu değerlendiren Memiş, borsanın 9204 puanda olduğunu ve yüzde 1.5’lik bir primle günü tamamladığını belirtti. Destek seviyeleri ile ilgili beklentilerinin devam ettiğini dile getiren Memiş, kısa vadede 10 bin seviyesinin test edilip aşağıya mı geleceği yoksa yaz aylarına mı bırakılacağı konusunda belirsizlik olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com