Ana Sayfa İnegöl, İnegölspor 21 Aralık 2020 105 Görüntüleme

İnegölsporlu Futbolcular Birliği kuruldu


Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

“Birliğimizin kuruluş amacı, İnegöl ve ülkemiz futboluna hizmet etmek, birliğimiz çatısı altında bir araya gelen ve geçmişte/gelecekte kulübümüzün formasını giyen/giyecek olan bütün futbolcuların karşılıklı dayanışma içinde hareket etmelerine olanak sağlayacak bir kurumsal yapı oluşturmaktır.

Aktif futbol yaşamına devam eden üyelerimizin, görev yaptıkları alanlarda karşılaştıkları sıkıntıları aşmaları noktasında çözüm adına ortak bir payda oluşturmak ve değer yaratmalarına yardımcı olacak stratejiler geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Çeşitli sebeplerle futboldan uzaklaşmış olanların ise vefa ve aidiyet duygusunu öne çıkarmak suretiyle hem tecrübe ve birikimlerinden faydalanmak hem de İnegölspor camiasının her alanda güçlü bir şekilde temsil edilmesine hizmet etmek hedeflerimiz arasındadır.

Futbol dünyası içinde güçlü bir şekilde var olabilmenin ve bununla birlikte profesyonel futbolun en üst seviyesine ‘İnegölspor’ ismini yazdırabilmenin en önemli koşulu, sportif olarak üreterek yarışma becerisine sahip bir kulüp olabilmek ve saha içinde de sürdürülebilir hedefler peşinde koşabilecek istikrarlı bir takım yaratabilmektir. Bununla birlikte ortak aklı oluşturabilmek ve aynı hedef doğrultusunda idari, teknik ve finansal gücü bir araya getirebilmek başarıya açılan kapının anahtarı olacaktır.

Bu düşünceyle, geçmişte İnegölspor forması giymiş olan futbolcular olarak kurumsal bir kimlik oluşturmak adına ilk somut adımı atıyor ve İnegölsporlu Futbolcular Birliğini kuruluşunu gerçekleştiriyoruz. Nihai hedefimiz, formasını terlettiğimiz, armasını göğsümüzde gururla taşıdığımız İnegölspor’a, her alanda değer yaratabilmektir. Bu değeri eski alışkanlıklarla değil, evrensel ilkelerle çağın koşullarına uygun hareket ederek yaratacağımızın da bilinmesini istiyoruz”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com