Ana Sayfa İnegöl 13 Aralık 2019 143 Görüntüleme

İnegöl Köftesi olması gereken yerde


İtalyan Sanatçı Maurizio Cattelan’ın ‘provokatif’ eseri olan “duvara bantla yapıştırılan muz” Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne de ilham kaynağı oldu. Belediye, Bursa’nın simgesi olan kestaneyi duvara yapıştırdı.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, performans sanatçısı David Datuna’nın, dünya çapında gündem olan ve 120 bin dolara satılan ‘duvara bantlanmış muz’ eserini kameralar önünde yemesine, biber paylaşımıyla gönderme yaptı. Başkan Aydın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla “Yenişehir biberi acı olur, toprağı bereketli olur, sanat eseri dediğin böyle olur”” ifadelerini kullandı.

KÖFTE OLMASI GEREKEN YERDE
İnegöl Belediyesi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bizim duvara asılacak eserimiz yok. #İnegölköftesi olması gerektiği yerde” ifadelerini kullanarak köfteyi olması gereken yere tabağın içine koydu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com