Ana Sayfa İnegöl 7 Eylül 2021 90 Görüntüleme

İlhan Baykan’dan lojistik merkezi talebi


İnegöl Belediyesinin Tandoğan Caddesi üzerinde yapmış olduğu 150 araçlık otopark çalışmasını değerlendiren Baykan, “İnşallah İnegöl belediyesi bu güzel ihtiyaç ve hizmeti daha kapsamlı bir şekilde genişleterek yapar ve hem bizleri hem de tüm hemşerilerimizi memnun ederler” diyerek kapsamlı bir lojistik merkezi yapılması gerektiğini vurguladı. Baykan ayrıca, yapılacak olan geniş kapsamlı hizmetlerde istişare edilmesi için çağrı yaptı.
İlhan Baykan’ın konu ile alakalı açıklaması şu şekilde;

“21 Haziran ayında yapmış olduğumuz basın açıklamamızın ardından İnegöl Belediyesi, Ağaç İşleri Sanayi Tandoğan Caddesindeki 4000 metrekarelik alanda 150 araçlık otopark çalışmalarını başlattığını ifade etti. Nakliye ve lojistik alanında hizmet veren geniş araçlar için ayrı bir alan daha oluşturulacağını söyleyen Başkan Alper Taban,  sadece burayı kazandırmakla yetinmeyeceğiz. Bundan sonra hemen karşı adada yapacağımız bir çalışma daha var. Nakliye araçları tarzı lojistik işiyle ilgilenen araçları da o alanda yerleştirmiş olacağız. Yine vatandaşlarımız standardın bir tık daha büyüğü olarak kurgulanan yerde geniş araçlar park edebileceğini duyurdu. Bizler de Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz basın açıklamamızdaki bazı detayları tekrar hatırlatmak istiyoruz.Şehrimiz yoğunluktan kurtarılmalıdır  Araçların  parkla ile birlikte  bakımlarını dayapacakları bir alan  sağlamalıdır  İnegöl belediyemiz, gerekli STK ve odalarla da ortak hareket ederek bir lojistik merkezi oluşturmalıdır.  Bu lojistik merkezinin kapsamını geniş tutarak mobilya sanayimizdeki tedarikçi firmalarımızın da ana depolarını oluşturabilecekleri bir alan tahsis edilmesi ve tedarikçi firmalarımızın hammadde sevkiyatlarını mevcut mağazalarından değil de bu lojistik merkezinde oluşturacakları depolarından sevkiyat yapmaları ile birlikte sanayi trafiği rahatlatılmalıdır.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com