Ana Sayfa İnegöl 12 Nisan 2019 209 Görüntüleme

Başkan Taban tebrikleri kabul etti


Belediye Başkanı Alper Taban, toplu kabul töreninin ilkini bugün gerçekleştirdi. İnegöl Belediyesi önünde kurulan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Taban, burada yaptığı açıklamasında şehri birlikte yönetme anlamında vatandaşların desteklerine talip olduklarını dile getirerek; “Ben gelecekte bu günden çok daha güzel bir şehri hayata geçireceğime adım gibi eminim. Bu konuda bizlere vatandaşımız da sahip çıkarsa, destek verirse, kontrol anlamında da bizleri sahiplenirse çok daha güzel bir İnegöl göreceğimizi, parmakla gösterilen bir şehir olacağını ifade edebilirim” dedi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından dün yapılan ilk meclis toplantısında 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günleri 15.00-17.00 saatleri arasında toplu kabul töreni yapacağını duyuran Belediye Başkanı Alper Taban, ilk kabulü bugün gerçekleştirdi. İnegöl Belediyesi önünde stantlar kurularak tebrik için gelen muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar burada ağırlandı. Çay ve tatlı ikramlarının yapıldığı kabul töreninde, Belediye Başkanı Alper Taban tüm vatandaşlarla tek tek görüşerek tebrikleri kabul etti.

HUZUR, HOŞGÖRÜ VE REFAHIN ARTMASI YÖNÜNDE ADIMLAR ATMAYA ÇALIŞTIM
Alanda hazırlanan pano önünde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Taban, toplu kabul törenine ilişkin açıklamalarda da bulundu. Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Dün gerçekleştirdiğimiz mecliste duyurusunu yaptığımız toplu kabul törenimizi bugün ve yarın gerçekleştiriyoruz. 15.00-17.00 saatleri arasında burada ilçe halkımızla kucaklaşalım, onların tebriklerini alalım ve inşallah hep birlikte burada en güzel şekilde bu buluşmayı gerçekleştirelim istemiştim. Hamdolsun çok kıymetli ilçe halkımız bizleri yalnız bırakmadılar. Bugün buraya geldiler. Onların bizlere o güzel dualarını, hayırlamalarını, tebriklerini bizler de kabul ediyoruz. Tabi gerçekten insan duygulanıyor, çok mutlu oluyor. Bu güzel insanlar bana bu şehirde yaşanabilecek her türlü güzelliği yaşattılar. Allah herkesten razı olsun. Bizlere oy veren vermeyen tüm ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu şehir hepimizin. Ben sadece işin belki organizasyonunda, sevk ve idaresinin başında olan bir Belediye Başkanı olarak ilçe halkımızda her zaman huzurun, hoşgörünün, refahın artması yönünde adımlar atmaya çalıştım. Bundan sonra da bu süreç aynen böyle devam edecek. Kimsenin bundan endişesi olmasın. Zamanla ilçe halkımızla birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum. Ben tüm ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum destek ve katkıları için.”

ARTIK İCRAAT ZAMANI
“Artık icraat ve çalışma zamanı. Hiç ara vermeden de çalışmalarımıza zaten devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Pazartesi günü ben mazbatamı aldım ama onun öncesindeki bir haftalık zaman sürecinde de inanın hiçbir boşluk vermeksizin ta ki seçim bittiği ertesi gün Pazartesi tekrar burada saat 09.00 itibariyle görevimin başına gelerek gerekli çalışmaları başlatmak üzere görevimizin başına geçtik. Bu işte çok fazla duracağınız ve dinleneceğiniz vakit yok. Çok fazla çalışmanız gerekiyor. Önden giderek şehrin eksik ve ihtiyaçlarını gidermek, beraberinde de bu şehri doğru yöne doğru taşımak sizlerin görevleri içerisinde. Biz de bunu en iyi şekilde yapmak adına canla başla ekibimizle, kadromuzla çalışmaya devam edeceğiz. Beraberinde vermiş olduğumuz tüm seçim beyanlarımızı da bir bir çalışarak, uygulama yaparak, hayata geçirerek sözlerimizi en güzel şekilde hayata geçirmek istiyoruz.”

PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ŞEHİR OLACAĞIZ
“Ben ilçe halkımızdan şunu rica ediyorum; bu şehri birlikte yönetmek benim en büyük projemdir. Bunu bir kez daha hatırlatıyorum. Çünkü bir Belediye Başkanı her konuda bilgi sahibi olamaz, her konuya hakim olamaz. Onun için ben bu şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımızdan; fikir, öneri, istek, talep, eleştiri ne varsa bunları beklediğimi bir kez daha ifade ediyorum. Bunları gerek 153 hatlarımız üzerinden, gerek whatsapp hattımız üzerinden, gerekse inegölünfikri web sayfamızdan, gerek bizzat gelerek, gerek sokaklara yerleştirdiğimiz fikir kutularından bizlere ulaştırabilirler. Ben gelecekte bu günden çok daha güzel bir şehri hayata geçireceğime adım gibi eminim. Ancak bu konuda bizlere vatandaşımız da sahip çıkarsa, destek verirse, kontrol anlamında da bizleri sahiplenirse çok daha güzel bir İnegöl göreceğimizi, parmakla gösterilen bir şehir olacağını ifade edebilirim. Katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com