Ana Sayfa İnegöl 8 Aralık 2018 252 Görüntüleme

Ertuğrulgazi Mobilyacıları derneğinde Erdin Topal dönemi


Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği 2. Olağan genel kurulunu gerçekleşti. Devrin düğün salonunda tek liste ile gerçekleşen kongrede Erdin Topal başkanlığa getirildi.

Çoğunluğun sağlanmasının ardından genel kurulda mevcut yönetimin faaliyetleri hakkında dernek başkanı Bahadır Bayraktar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese ve her kuruma teşekkür eden Bayraktar yeni yönetime ve başkana başarılar diledi.

Tek liste ile gidilen seçimde, dernek başkanlığına Erdin Topal oybirliği ile seçildi.

Teşekkür konuşması yapan yeni başkanErdin Topal, caddenin ekonomik ve sosyal gelişimi için özveri ile çalışarak hem Türkiye’de hem uluslararası pazarlarda etkisini ve bilinirliğini artırıcı faaliyetlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği başkanı Erdin Topal olurken yönetim ise şu isimlerden oluştu; Kadir Arıcı, Enver Devrin, Volkan Yaşin, Hakan Cengiz, Metin Kocatürk, Muammer Mercan, Ahmet Coşkun, Cem Ilgın, Ahmet Tahirler, Musa Sancak

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com