Ana Sayfa İnegöl 22 Mart 2024 12 Görüntüleme

Ali Doğan; İnsan odaklı çalışacağız


CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında Bankalar Caddesi esnaflarını, Muşlular Derneği, Bitlisliler Derneği ve Çitli Köyünü ziyaret etti. Yoğun tempoda gerçekleştirilen ziyaretlere CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, Belediye Meclis Üyeleri adayları, yönetim kurulu üyeleri ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da katıldı.

PROJELER ANLATILDI
Bitlisliler Derneği’nde yapılan ziyarette konuşan Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İnegöl’e önem verdiklerini ve il olması için çalıştıklarını söyledi. Geçmişte mecliste verdikleri önergenin kabul edilmediğini hatırlatan Sarıbal, İnegöl’ün sanayisi ve ekonomisi ile il olmayı hak ettiğini vurguladı.

TAZİYE EVLERİ VE İBADETHANELERE DESTEK
Ardından söz alan CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İnegöl ile ilgili projelerini anlattı. Doğan, seçilmesi halinde her mahalleye taziye evi kurmayı ve mobil taziye hizmeti sunmayı planladıklarını söyledi. Geleneklerine ve manevi değerlere önem verdiklerini belirten Doğan, tüm ibadethanelerin bakım ve temizliğini düzenli olarak yapacaklarını da sözlerine ekledi.

HİZMET ODAKLI ANLAYIŞ
Doğan, “Belediyeler hizmet için vardır, insan için vardır. Biz tüm CHP’nin yönettiği belediyelerde olduğu gibi insan odaklı ve hizmet odaklı çalışacağız. İnegöl’ümüzü seviyoruz ve İnegöl’e hizmet etmek istiyoruz. İnegöl’e, İnegöl’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda eşit, adil, doğru hizmet, doğru projeler sunmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com