Ana Sayfa İnegöl 13 Aralık 2019 144 Görüntüleme

Trafik ışıkları devre dışı kaldı zincirleme kaza meydana geldi


Edinilen bilgiye göre kaza Çevreyolu İsaören Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinden gelip İsaören kavşağına girmek isteyen 64 yaşındaki Hulusi Durak idaresindeki 16 CLP 67 bu sırada Ahmet Türkel Çevre Yolu Sanayi istikametinden gelip itfaiye istikametine gitmekte olan 43 yaşındaki Necmettin Çakır idaresindeki 16 KCS 36 plakalı araç ile kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile kontrolden çıkan 16 KCS 36 plakalı araç kavşak içinde bulunan 41 yaşındaki Mustafa Balbay idaresindeki araç ile çarpıştı.

Meydana gelen zincirleme kazada 64 yaşındaki Hulusi Durak yaralandı. Yaralı ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com