Ana Sayfa İnegöl 8 Mart 2019 211 Görüntüleme

Sosyal Girişimcilik – Fark Yaratan Kadınlar Semineri


8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile Kadın Girişimcilerimize özel “SOSYAL GİRİŞİMCİLİK VE FARK YARATAN KADINLAR” semineri düzenlenecektir.

Malumlarınız 8 Mart günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmakta, Odamızca da bu güne özel çeşitli faaliyetler yapılmaktadır.

Bu yıl hem Dünya Kadınlar Gününü kutlamak hem de Kadın girişimciliğini yaygınlaştırmak amacıyla 8 Mart 2019 Cuma günü Odamız Konferans Salonunda “Sosyal Girişimcilik Ve Fark Yaratan Kadınlar Semineri” düzenlenecektir.

İzgören Akademi işbirliğinde yapılacak seminerde konuşmacı olarak Dr. Zafer Parlak Odamız Kadın Girişimcilerine ve girişimci adaylarına hitap edecektir.

Cinsiyet ayrımcılığı ve fırsat eşitsizliği nedeniyle erkeklere göre sosyal statüleri hep aşağıda olarak tanımlanan kadınların sadece erkeğe ve onun insafına bağımlı kalmaları toplumumuzda büyük bir sorundur. Buna rağmen tüm güçlüklere göğüs gerip hem kendisini hem de çevresini geliştiren kadınların sayısı da ülkemizde yadsınamayacak kadar çoktur.

Kendi girişimcilik örnekleriyle topluma örnek olan ve sadece kendisine odaklanmayıp topluma da katkıda bulunan kadın örnekleri ülkemizde de giderek artmaktadır. Hayatlara, kurumlara, ailelere ve bireylere değer katan kadın örnekleri hepimize ilham vermektedir.

Bu seminer hem bireysel çabaları hem de sivil toplum kuruluşları bünyesinde yaptıkları faaliyetlerde öne çıkan, ilham verici kadınları ve başarı öykülerini anlatacak; katılımcılara nasıl fark yaratıp daha ileriye gidebilecekleri konusunda öneriler sunacaktır. 

Seminer Programı:
8 Mart 2019 Cuma – Saat: 15:00 – 17:00
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com