Ana Sayfa İnegöl, İnegölspor 24 Ekim 2018 247 Görüntüleme

İyi takım olma yolunda ilerliyoruz


TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Cumartesi günü saat 13.30’da kendi sahasında ağırlayacakları Utaş Uşakspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Bordo beyazlı ekibin, Utaş Uşakspor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

 

 

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Fatih Akyel, şunları söyledi:

 

“Hacettepe maçında iyi bir futbol oynadık. Çokta gol kaçırdık. Kaçırdığımız bu golleri atsaydık, maçın skorunu bugün çok farklı konuşuyor olacaktık. Olmadı. Bir tane karambolda gol yedik. Rakibin pozisyonu yoktu. Ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Mecburuz, hayat devam ediyor. Bu hafta da içeride Uşakspor’la oynayacağız. Uşak bu ligin namaglup takımlarından iyi bir takım. Onlarında iyi oyuncuları var. Ama bizde iyi takım olma yolunda gidiyoruz. İyi bir futbol oynadık bu hafta. Onun için elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde oyuyoruz. Kazanmak için bütün hamlelerimizi yapacağız. Sakat olan Emirhan bize katıldı. Kemal dün antrenmana çıktı ama yine eski yerinden sakatlandı. Cengiz sakat. Yaşar’ın ufak bir sakatlığı var. Onun haricinde başka sakatımız yok.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com