Ana Sayfa İnegöl 2 Nisan 2021 81 Görüntüleme

İnegöllü muhtarlar yaşananlara sitem etti


Saadet Partisi’ni, dernek başkanı ve aynı zamanda Çayyaka Mahallesi muhtarı Sami Çakmak ile yönetim kurulu üysi muhtarların karşıladığı ziyarette özellikle kırsal mahallelere ilişkin konular görüşüldü. Ziyarette konuşan Sami Çakmak, muhtarların gerekli saygıyı görmediğini belirterek “Siyasi partilerin mahalle temsilcileri muhtarların önüne geçmiş durumda” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu şu şekilde konuştu:

VATANDAŞLA DEVLET ARASINDAKİ EN ÖNEMLİ HALKA

“Sayın muhtarım, nazik karşılamanızdan dolayı size ve diğer muhtarlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Saadet Partisi olarak yerel sorunlara, konulara ilişkin toplumun her kesimiyle görüşüyor, herkesle istişarede bulunuyoruz. Özellikle bize aktarılan sorunlarla ilgili konunun bizzat muhataplarıyla görüşmekte fayda görüyoruz. Bu anlamda siz değerli muhtarlarımızı vatandaş ile devlet arasındaki resmi bağı kuran en önemli halka olarak görüyoruz. Onun için yerelde karşılaşılan bir sorunun en önemli muhatabı ve çözüm noktası sizsiniz. Tabi bu olması gereken durum. Ancak özellikle büyükşehir yasasıyla birlikte yetkilerinizin maalesef kısıtlandığını gördük. Ancak Saadet Partisi olarak mahalle başkanlarımıza özellikle siz değerli muhtarlarımızı sürekli ziyaret ederek istişarelerde bulunmaları talimatını verdik. Hemen hemen tüm muhtarlarımız mahalle teşkilatlarımız tarafından sadece bir kez değil birçok kez ziyaret edildi. Şimdi de ilçe başkanı olarak ben ve yönetim kurulundan arkadaşlarla sizleri derneğinizde ziyaret ediyoruz. İşinizle ilgili karşılaştığınız sorunları varsa çözüm önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Saadet Partisi olarak bizim bu sorunlarla ilgili neler yapabileceğimizi istişare etmek istiyoruz. Ben tekraren kabullerinizden dolayı siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkan ve aynı zamanda Çayyaka Mahallesi muhtarı Sami Çakmak şu şekilde konuştu:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com