Ana Sayfa İnegöl 31 Mart 2021 79 Görüntüleme

İnegöl’deki işletmelere yarım milyonluk teşvik


Covid 19 Pandemisinin yaşandığı bu dönemde bile öğrenci sayısını yaklaşık yüzde 300’den fazla bir artışla 184 öğrenciden 585 öğrenciye ulaştırdıklarını ifade eden Merkez Müdürü Musa Oktar yeni hedeflerinin 2021 yılı sonuna kadar 1000 öğrenci hedefine ulaşmak olduğunu söyledi.

Merkez Müdürü Musa Oktar; Milli Eğitim Bakanlığının Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinde yaptığı değişiklik ile 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren zorunlu eğitim kapsamına alınan Mesleki Eğitim Merkezleri dört yıl boyunca bir gün okulda teorik eğitim 4 gün ise işyerinde pratik eğitim şeklindeki eğitim vererek öğrencilerine Kalfalık, Ustalık belgelerinin yanında Meslek Lisesi diploması da vermektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yasak var durmak yok!

Yasak var durmak yok!

Tema Tasarım | Osgaka.com