Ana Sayfa İnegöl 29 Kasım 2022 57 Görüntüleme

İnegöl’de ki vahşete soruşturma başlatıldı


İnegöl’de bir sitenin bahçesinde ön patileri kesilmiş öldürülmüş bir kedi bulundu. Site bahçesinde baktığı kedilerden birinin canice öldürüldüğünü düşünen Filiz Akın Karabulut, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemenin ardından kedinin kişi veya kişiler tarafından öldürülüp öldürülmediğini inceleme çalışması başlattılar.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Bir kısım sosyal medya ve basın kuruluşlarında yer alan “İnegöl’de yavru kedisini, patileri kesilmiş halde buldu” haberine konu olayla ilgili olarak basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. 28/11/2022 tarihinde, F.A.K isimli kişinin  ikametinden çıktığında, bakmış olduğu kedilerden bir tanesinin patilerinin kesilip, iç oganlarının dışarı çıkarılmış olarak gördüğünü beyan ederek şikayetçi olması üzerine, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma işlemlerine başlanmıştır. Fail ya da faillerin bulunmasına yönelik araştırmalar devam etmekte olup, soruşturma işlemleri tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 29/11/2022

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com