Ana Sayfa İnegöl 14 Mart 2019 221 Görüntüleme

İnegöl’de de güven masası kuruldu


Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında Alanyurt’ta bulunan polis merkezlerinde ’Güven Masası’ kuruldu

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında İnegöl’de bulunan polis merkezinde ‘Güven Masası’ kuruldu. Buralarda kurulan  güven masalarında soruları olan vatandaşlara gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşın emniyetle ilgili olan soruların daha rahat çözülebilmesi ve sorunların giderilmesi için Türkiye genelinde uygulanacak ‘Güven Masası’ uygulamasını başlattı.

Proje kapsamında Alanyurt Karakolu’nda güven masası kuruldu. Alanyurt Karakol girişinde vatandaşların ilk temas noktasında kolaylıkla görebileceği uygun yerlere konulan Güven Masası ile vatandaşın daha rahat bilgi edinmesi ve polis ile arasında olan sonuçların giderilmesi amaçlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com