Ana Sayfa İnegöl 21 Aralık 2020 106 Görüntüleme

İnegöl’de bu hafta hava nasıl olacak?


İnegöl’de bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek. Meteoroloji’den edinilen bilgilere göre bugün İnegöl’den en yüksek sıcaklık 8 en düşük sıcaklık ise 2 derece olması bekleniyor. İnegöl’de bugün çok bulutlu bir hava hâkim olacak.

22 Aralık Salı günü en yüksek sıcaklık 7 en düşük sıcaklık ise 3 derece olması bekleniyor. Yağmur bir hava olması bekleniyor.
23 Aralık Salı günü en yüksek sıcaklık 8 en düşük sıcaklık ise -4 derece olması bekleniyor. Puslu bir hava olması bekleniyor.
24 Aralık Perşembe günü en yüksek sıcaklık 14 en düşük sıcaklık ise -5 derece olması bekleniyor. Parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor.
25 Aralık Cuma günü en yüksek sıcaklık 19 en düşük sıcaklık ise 0 derece olması bekleniyor. Parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor.
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MERPA’da hassas terazi dönemi

MERPA’da hassas terazi dönemi

Tema Tasarım | Osgaka.com