Ana Sayfa İnegöl 20 Ağustos 2020 118 Görüntüleme

İnegöl’de 3 kişi koronadan hayatını kaybetti


İnegöl’de 30 Mart 2020’de görülen ilk vaka sonrası, 1 Haziran’a kadar vaka sayıları neredeyse sıfırlanma noktasına gelmişti.
Yeni normalleşme sürecinde vatandaşların tedbiri elden bırakması sonrası vaka sayılarında hızla artış olmaya başlarken, buna paralel olarak ölüm sayılarında da bir artış söz konusu oldu.

ÖLÜM SAYISI 33 OLDU
Mart ayında İnegöl’de görülen ilk vakanın ardından vaka sayısı 1000’i aşarken, İnegöl Devlet Hastanesinde koronavirüs nedeniyle tedavi gören 3 kişi daha hayatını kaybetti. Yaşanan 3 ölüm ile birlikte İnegöl’de koronavirüsten hayatını kaybeden sayısı 33’e yükseldi.

ENTÜBE SAYISI ARTMAKTA
İnegöl’de son 2 gündür entübe hasta sayısında ciddi artış yaşanmakta, entübe hasta sayısında ciddi artış nedeni ile immün plazma ihtiyacı doğmakta.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com