Ana Sayfa İnegöl 22 Mayıs 2020 108 Görüntüleme

İnegöl için özel ekip geldi


İnegöl’de 10 personelde korona virüs tespit edilmesinin ardından Şube Müdürü Ahmet Baştürk’ün de aralarında bulunduğu 27 kişi 14 gün süreyle evlerinde karantinaya alınmıştı. Bu haberin ardından İş Kur İl Müdürlüğü devreye girerek İnegöl’e özel bir ekip görevlendirdi.
İş Kur Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, hizmet merkezinin Bursa’dan görevlendirilen ekiple çalışmalarına devam ettiğini belirterek, “6 kişilik ekiple İnegöl Hizmet Merkezi faaliyetlerine başladı. Vatandaşlarımızı üst kata almıyoruz. İç tarafta bir masa var. Bir de danışma personelimiz var. İş arayanların talep dilekçelerini alıyoruz. Yönlendirme yapıyoruz. Vatandaşlara ve mükelleflere temel İş Kur hizmetlerinin hepsi veriliyor. Hizmetlerde herhangi bir aksama yok” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com