Ana Sayfa İnegöl 21 Mart 2022 51 Görüntüleme

Hollanda İnegöllü Ali Akman’ı konuşuyor


İnegöllü Ali Akman Hollanda’da gündem olmaya devam ediyor. Hollanda Ligi’nde haftanın 11’ine seçilen genç forvet performansı ile dikkat çekiyor. Ali Akman NEC Nijmegen formasıyla attığı gol ile tarihi bir başarıya imza attı.

İnegölspor altyapısında futbol hayatına başlayan, daha sonra Bursaspor altyapısına geçen burada elde ettiği başarılar ile Bursaspor A takımına kadar yükselen Ali Akman şuan futbol oynadığı NEC Nijmegen’de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen’in formasını terleten Ali Akman, Eredivisie’de haftanın 11’ine seçilmeyi başardı. Bununla birlikte Ali Akman, ağlara gönderdiği 6. gol ile 26. haftanın bitiminde bu rakama ulaşan en genç oyuncu unvanını sahip oldu.

ALİ AKMAN FIRTINASI HOLLANDA’DA ESİYOR
Star Gazetesi’nin haberine göre, Eredivisie’de haftanın 11’ine seçilme başarısı gösteren Ali Akman Hollanda’da gündem oldu. Hollanda basını, başarılı performansıyla büyük yankı uyandıran Ali Akman için, “İzlemek eğlenceliydi, iyi bir oyuncu, top sürme ve o kep hareketiyle de iyi bir gol attı.” ifadelerini kullandı.

ALİ AKMAN’I TARİHE GEÇİREN BAŞARI

Ali Akman, NEC Nijmegen formasıyla son maçta deplasmanda Groningen’e 4-3 kaybetmelerine rağmen tarihe geçti. 19 yaşındaki genç forvet takımının ilk golünü atarak bu sezon ligdeki 6. golüne imza attı.

6. gol atmayı başaran Ali Akman, 26. haftanın bitiminde bu sayıya ulaşan en genç oyuncu olma unvanını elde etti.

ALİ AKMAN’IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon NEC Nijmegen formasıyla 26 resmî mücadelenin 16’sında ilk 11’de yer alan Ali Akman, bu karşılaşmalarda takımına 6 gol atarak katkı sağladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com