Ana Sayfa İnegöl 26 Eylül 2019 161 Görüntüleme

Gençlergücüspor Sezonu Kurban Keserek Açtı


Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen teknik direktör Erol Arslan yönetimindeki Gençlergücüspor, 2019-2020 futbol sezonu için açılış düzenledi. İnegöl Sanayi Sahasında düzenlenen sezon açılışına İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegöl Belediyesi meclis üyesi Sedat Eceryıldız, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı ve Gençlergücüspor eski başkanlarından Özcan Ayhan, İnegölspor eski başkanlarından Münir Kaner, İnegöl İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Amatör Kulüp Başkan ve yöneticileri, Taraftarlar katıldı.

Açılış töreninde kurban kesilerek, dualar edildi. Açılışta teknik heyet ve futbolcuların tanıtımı yapıldı. Futbolcular kurbanının kanını kramponlarına sürerek, yeni sezonun kulübe uğur getirmesini diledi.

Teknik direktör Erol Arslan ise yeni sezonun güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Gençlergücüspor kulüp Başkanı Kamuran Balkan’nın teknik yönetim, yöneticiler ve futbolculara başarılar dilediği sezon açılışında yaptığı konuşmada “Bugün Gençlergücüsporumuzun yeni sezon açılışını gerçekleştirdik. Kurbanımızı kestik. Allah kazasız belasız, sakatlıkların yaşanmayacağı,  başarılı bir sezon geçirmeyi nasip etsin. Futbolcularımız teknik heyetimiz ve Taraftarlarımız ile birlikte inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Rıdvan Kocaağa Gençlergücüspor kulübünde 15 sene yöneticilik yaptı. Kocaağa açılışta yaptığı konuşmada “Gençlergücü sporun yeri bende özel, burada uzun süre yönetimde bulundum. Yeni sezonda Gençlergücü spor kulübüne ve diğer kulüplerimize başarılar diliyorum. Göreve geldiğimden itibaren kulüplerimiz ile görüşüyorum, birlik ve beraberlik konusunda eksiklikler görüyorum. İlerleyen günlerde bu konular üzerinde görüşmelerimizi sıklaştıracağız. 2019/2020 futbol sezonu bütün kulüplerimize hayırlı olsun” dedi

Sezon açılışı sonrası Gençlergücüspor ile Bursa Süper amatör Küme C Grubunda yer alan Gemlikspor ile hazırlık hazırlık maçı yapıldı. Maç 1-1 sona erdi. Maç sonrasında her iki ekip İnegöl Han Ciğerde beraber yemek yedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com