Ana Sayfa İnegöl 14 Şubat 2024 12 Görüntüleme

Faizsiz evlilik kredisinde şartlar belli oldu!


Faizsiz evlilik kredisinin şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açıklandı. Göktaş, hangi yaş aralığındaki gençlerin fondan faydalanabileceğini açıkladı. İşte detaylar.

Gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, önemşli açıklamalarda bulundu.

NEREYE BAŞVURU YAPILACAK?

Bakan Göktaş, bir gazeteci tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Aile ve Gençlik Fonu”na başvuruların 15 Şubat’ta başlayacağına yönelik açıklamasını hatırlatması üzerine başvuruların söz konusu tarih itibarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sitesinden alınmaya başlayacağını duyurdu.

Göktaş, oluşturulan Aile ve Gençlik Fonu’nda pilot bölge olarak deprem bölgesinin belirlendiğini ifade ederken şunları ekledi:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com