Ana Sayfa İnegöl 22 Mayıs 2020 126 Görüntüleme

Çardak Cami Kavşağı’nda alışma süreci yaşanacak


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Çardak Cami Kavşağı ile alakalı bazı sıkıntıları gözlemlediklerini ifade ederek, alışma süreci ile bu problemlerin aşılacağını ifade etti.

BARİYER UYGULAMASI GELEBİLİR
“Bir taraftan eksikleri gideriyoruz, yol çizgilerini tamamlıyoruz. Kavşağa bakan alanlarda bir bariyer uygulaması getirebiliriz, kavşağın ağızlarına araç parketme ile ilgili sıkıntılar gözlemliyoruz.  Birde trafik lambaları ile ilgili dönüşlerde sadece dönüşte durması gereken araçlar varken diğer araçların da beklediğini görüyoruz. “

KISMİ ZORLUKLAR GÖRÜYORUZ
“Yenişehir caddesinden gelen vatandaşların, özellikle Nuri Doğrul’a akarken sağlı kontrollü geçebilir diye düşünüyoruz, bunları arkadaşlarım notlarına aldı. Eski Ankara Caddesi tarafından gelipte Nuri Doğrul’a dönüşte kısmı zorluk görüyoruz.”

BU BİR UYUM SÜRECİ
“Bu bir uyum süreci, nihayetinde sistemi değiştirdik, bu yeni bir uygulama bir alışma süreci yaşanacak. Mesela U dönüşü yapılmaz yerde bir U dönüşü yapıldığını görüyoruz, park edilmemesi gereken alanlarda parklanmalar görüyoruz. Ben bunları sorun olarak görmüyorum gerekli tedbirleri alacağız önlemleri alacağız. Biz şuan işin rötuşlu kısımları tamamlayacağız. Biz şuanda o bölgede bisiklet park yerlerini uygun noktalara koyabilir miyiz bunu düşünüyoruz. İnsanlar bisiklette kullanıyor bisikleti yaygınlaştırmalıyız. Bunlar bizim araç trafiği konusunda iyi günlerimiz, cadde ve sokaklarımız aynı ve araç trafiğimiz her gün artıyor. Bizim ilave çözümler ve farklı alternatifler ortaya koymamız lazım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com