Ana Sayfa İnegöl 29 Mart 2024 20 Görüntüleme

Alper Taban’dan Kaygusuz’a projeli cevap: “Birilerinin hayalleri olan işleri biz bugün hayata geçirdik”


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz’u üstü kapalı eleştirdi. Taban, kendisini eleştiren rakiplerine ilk kez cevap verdi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz’un seçilmesi halinde hayata geçirmeyi hedeflediği Akıllı Trafik Yönetimi ile Veri Analizi ve Yapay Zeka Destekli Merkez projelerine, AK Parti İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban uygulamalı cevap verdi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, hayata geçirdikleri İnegöl Belediyesi İzleme ve Değerlendirme Merkeziyle ilgili açıklama yaptı.
Başkan Taban,“Birilerinin hayalleri olan işleri biz bugün hayata geçirmenin mutluluğu yaşıyoruz. Bunun altını çizmek istiyorum”  dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com