Ana Sayfa İnegöl 14 Mart 2024 105 Görüntüleme

ALİ DOĞAN’DAN MOBİLYACILARA YENİ FUAR ALANI SÖZÜ


Yerel seçimlere az bir süre kala sahada çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan adayı Ali Doğan, Mobiliyum AVM esnafını ziyaret etti.

Adım adım yerel seçimlere yaklaşırken seçim çalışmalarını sürdüren CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, meclis üyeleri ile beraber Mobilyum AVM esnafını ziyaret etti.
Mobiliyum AVM’de esnaflarla sohbet eden Ali Doğan, kendisinin de bir mobilya esnafı olduğunu, bu nedenle mobilyacı esnafının sorunlarını iyi bildiğini söyledi. Ayrıca Doğan, belediye başkanı seçilmesi durumunda İnegöl’e yakışır modern bir fuar alanını faaliyete geçireceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Yeni fuar alanının daha düzenli ve mobilya esnafının beklentilerini karşılayacak bir planda olacak. Mobilya sektörünün uluslararası ölçekte tanınmışlığının hatırı sayılır bir yere getirilmesini sağlayacağım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com