Ana Sayfa İnegöl 20 Kasım 2018 222 Görüntüleme

Aktaş’tan Eğitim Vurgusu


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından gıda sektörüne yönelik düzenlenen kursu tamamlayan esnafları tebrik etti ve eğitimin önemine vurgu yaptı. BESOB Beşevler Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve kursiyerlere sertifikalarının verildiği programda konuşan Başkan Aktaş, “Ahilik kültürünün ahlak ve geleneklerine uygun şekilde üyelerinin yanında olan BESOB, mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması ve gelişmesi noktasında da adımlar atıyor. BESOB bünyesinde bulunan eğitim merkezinde, kamu kurum ve kuruluşlarının yanında sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirlikleri doğrultusunda eğitimler veriliyor” dedi. Başkan Aktaş, ustalık belgelerini alan 70 kursiyeri tebrik ederek, “Eğitim hayatın her aşamasında var. Türkiye ve dünya değişiyor. İnsanların istekleri, arzuları ve hayalleri de değişiyor, çok yenilikler oluyor. Hangi alanda olursa olsun bu değişimi takip etmek gerekiyor. Ülkemizin gerçek anlamda gelişmişliğinin altyapısını oluşturan yol eğitimdir” diyerek, esnaflarımıza sertifikaları hayırlı olsun” diye konuştu. Aktaş, kent için esnafın değerine de vurgu yaparak, esnaflara bol kazanç dileğinde bulundu. 40 YILLIK GURUR

BESOB Başkanı Arif Tak da törene katılan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Çavuşoğlu da açıklamasında, esnafın kent için değerine dikkati çekti. Programda, mesleğinde 40 yılı geride bırakan esnaflara plaket verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com