Ana Sayfa İnegöl 23 Ocak 2019 225 Görüntüleme

Aktaş, esnafı ziyaret etti


AK Parti’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının ardından İnegöl Belediye Başkan adayı da geçtiğimiz hafta belli olmuştu. Cumhur İttifakının Başkan adayı olarak açıklanan mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, AK Parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptılar.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretleri sosyal medya hesabından duyurdu: “İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban , İlçe Başkanımız Mustafa Ersan ve teşkilatımızla Atatürk Bulvarı’nda ekonomimizin temeli esnafımıza selam vererek hasbihal ettik. Bizleri samimiyetle karşılayan kardeşlerimiz güçlü Türkiye yolunda #DurmakYokYolaDevam diyor”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com