Ana Sayfa İnegöl 26 Nisan 2023 33 Görüntüleme

AK Parti ilçe başkanı Mustafa Durmuş’tan flaş açıklamalar


14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
AK Parti İnegöl ilçe teşkilatı Deydinler Mahallesi’nde yaptığı ziyarette konuşan ilçe başkanı Mustafa Durmuş “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. 2001 yılında kurulup 2002 yılında iktidara geldik 21 yıldır bu aziz millete hizmet ediyoruz. Sizlerin destekleriyle bütün seçimlerden birinci parti olarak çıktık. Bu seçim önceki seçimlerden daha önemli bir seçim. Türkiye yüzyılının giriş arifesinde çok önemli bir seçime geldik. Eskiden herkes genelkurmay başkanının adını Kara kuvvetleri komutanın adını bilirdi. Şimdi burada soralım Genelkurmay’ın Başkanı kim Kara kuvvetleri komutan kim kimse bilmez. 2002’de iktidara geldiğimizde vesayet odaklarının sonlandırdık. Türk milletinin ensesine vur ekmeğini almak istemişlerdi. Recep Tayyip Erdoğan buna son verdi. Sayın cumhurbaşkanımıza milletimiz hep destek verdi. Eşi başörtülü Cumhurbaşkanı istemiyorlardı. Kamuda özelde kimsenin birbirinden ayrımcılığı olmamasını gösterdi bu sorunların hepsini sonlandırdık. 15 Temmuzda ne yapmak istediklerini gördük sayın cumhurbaşkanımız dirayet gösterdi. 2018’de kur darbesi yapmaya kalkıştılar. 2019’da pandemi tüm dünya zora girdi. Sonrasında Ukrayna Rusya savaşı çıktı. Bu savaşta ülkemize önemli görevler düştü. 86 yıl sonra kılıç hakkımız olan Ayasofya Camisi sayın cumhurbaşkanımız önderliğinde tekrar cami olarak açıldı. Yıllardır yerli araç hayalimiz vardı, bu hayalimizi de gerçekleştirdik. Milli savunma sanayimizden tutunda diğer tüm sektörlerde dışa bağımlı değil kendimizin ürettiği birçok icadı gerçekleştirmiş olduk. Bakın İHA’larla SİHA’larla terör örgütünü bitirme noktasına geldik.”

DOĞALGAZ 1 YIL BOYUNCA MUTFAKTA ÜCRETSİZ
Bulunan doğalgazın 1 yıl boyunca mutfaklarda ücretsiz olacağını ifade eden Durmuş “ Doğalgaz bulmak bizim için hayaldi. 32 aylık rekor bir sürede doğalgazı bulduk işledik arife gecesi ilk meşalemizi yaktık. İlk bir ay tüm konutlarda ücretsiz 1 yıl boyunca da su ve mutfakta ücretsiz. Bu doğalgaz rezervlerinden aldığımız bütçe ile Aile ve Gençlik Bakanlığı kurulacak ve milli gelire yansıyan bu gelir vatandaşın cebine yansıyacak.”

MÜJDELER DEVAM ETSİN
AK Parti’ye desteklerin devam etmesi durumunda müjdelerin devam edeceğini söyleyen Durmuş  “Lider masa başında değil iş başında belli olur dedirten bir cumhurbaşkanımız var. Deydinler Mahallemiz tüm seçimlerde AK Parti’ye ciddi destek verdi. En önemli seçimde sayın cumhurbaşkanımızı destekleyelim AK Parti’mizi destekleyelim ve bu çalışmalar bu müjdeler devam etsin.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com