Ana Sayfa İnegöl 15 Ekim 2019 154 Görüntüleme

82 nolu formayı hediye etti


Orhaniyespor başkanı Tevfik Demirhan İnegöl’ün il olma sembolü olan 82 nolu formayı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a takdim etti.

Orhaniyespor başkanı Tevfik Demirhan yaptığı açıklamada “Şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda şehir olarak hayalini kurduğumuz İl Olmayı sembolize eden 82 no’lu Orhaniyespor formamızı Belediye Başkanımıza takdim ettik.   Bugün Belediye Başkanlığı’nda yapmış olduğumuz Amatör Futbol Kulüpleri toplantısı çok verimli geçmiş olup, bizlere yeni bir heyecan katmıştır.    Köklü geçmişi olan Orhaniyespor Kulübümüze hizmet etmek için çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Alper TABAN ve Başkan Yardımcısı Rıdvan KOCAAĞA olmak üzere Yönetim Kurulumuzda görev alan arkadaşlarıma, Orhaniye Camiasına ve Amatör Futbola destek veren tüm İnegöl halkına cani gönülden teşekkür eder, saygılar sunarız.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com