İnegöl’de 16 yaşındaki T.B., psikolojik sorunları nedeniyle intihar girişiminde bulundu. Evde lavabonun altında bulunan tuzruhunu içen genç kız, bir süre rahatsızlandı. Ailesinin fark etmesi üzerine özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan genç kız, burada tedavi altına alındı.
Genç kızın durumunun ağırlaşması üzerine ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
16 yaşındaki genç kız hayatına son vermek istedi

Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
İnegöl ekonomisi Amerika’da İTSO İnegöl’ü Amerika’ya taşıyor
-
İnegöl polisi cinayet zanlısını bakın nerede yakaladı
-
Başkan Bozbey, “Bursa’nın turizm değerlerini daha da görünür kılacağız”
-
Bu turnuvanın kaybedeni yok
-
İnegölspor’da fikstür belli oldu
-
Eski Binalar Yıkılarak Güvenli Sokaklara Dönüşüyor
-
Bursa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
-
Bursa’da yaz kampı fırsatı
-
OGM verileri: Bir haftada 334 yangın yaşandı
-
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup etti
-
İnegöllü yıldız Alex De Souza’nın radarında
-
İnegöl’de Artan İshal Vakalarına Dikkat: Sebepler ve Korunma Yolları
